Εορταστικό κλίμα στο δημαρχείο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Εορταστικό κλίμα στο δημαρχείο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Όλες τις προηγούμενες ημέρες το κλίμα στο γραφείο του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσου Μαυρίδη ήταν ιδιαίτερα γιορτινό, χαρούμενο και εορταστικό.

Εκδήλωση στο δημαρχείο (1)

Ο δήμρχος δέχτηκε πληθώρα ευχών, άκουσε τα κάλαντα και μοίρασε συμβολικά δώρα στους μικρούς μαθητές του Δήμου. Χαρμόσυνες μελωδίες και ευχές άκουσε από την χορωδία παιδιών και ενηλίκων του ΠΕΑΠ, από τον σύλλογο Κρητών “Ο ΤΑΛΩΣ” Πεύκης-Λυκόβρυσης, από τη χορωδία μουσικό σύνολο “Ηχαγώγηση” του πατρός Χρήστου Κατσούλη, ενώ ακόμη υποδέχτηκε τους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου της “Ελληνικής Παιδείας” και τους μαθητές της χορωδίας του Γυμνασίου της Λυκόβρυσης.

Εκδήλωση στο δημαρχείο (2)

Ο κ. Τ. Μαυρίδης ευχαρίστησε όλους ξεχωριστά για την αγάπη και τις ευχές τους και ευχήθηκε σε όλους Υγεία και Δύναμη για τη νέα χρονιά, μεταφέροντάς τους το μήνυμα της αγάπης, της ενότητας και της  αλληλεγγύης για όλους τους δημότες και τις οικογένειες τους.

Εκδήλωση στο δημαρχείο (3)

Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στους μαθητές του σχολείου “Ελληνική παιδεία” οι οποίοι  προσέφεραν φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την κοινωνική ευαισθησία  που τους διακρίνει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet