Ομάδες Υγείας & Αισθητικής Ευεξίας στο Β΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς & Ν. Ερυθραίας
Κοινωνία

Ομάδες Υγείας & Αισθητικής Ευεξίας στο Β΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς & Ν. Ερυθραίας

Στο Β΄ ΚΑΠΗ της Κηφισιάς και σε αυτό της Νέας Ερυθραίας άρχισαν να λειτουργούν δυο νέες ομάδες Υγείας και Αισθητικής Ευεξίας από εθελοντές επιστήμονες.

Οι ομάδες συντονίζονται από την αναπληρώτρια προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής και Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας Τρίτης Ηλικίας Μαίρη Κανελλοπούλου, και με τη συμβολή της επισκέπτριας υγείας Νίνας Δράκου.

Στις δυο ομάδες, που σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία, συμμετέχουν πολλά μέλη του ΚΑΠΗ. Στην «Ομάδα Υγείας», η διαιτολόγος Μαρία Πρίγκου ενημερώνει μια φορά τον μήνα για θέματα διατροφής, ενώ παρακολουθεί όποιο μέλος το επιθυμεί μετά από ραντεβού. Στη δεύτερη ομάδα «Αισθητικής ευεξίας» η κ. Ειρήνη Σουλιώτη ενημερώνει τα μέλη της ομάδας για θέματα καθημερινής υγιεινής και ψυχικής ευεξίας μια φορά τον μήνα.

Στην πρόσφατη συνάντηση στις 15 Δεκεμβρίου 2015 μετά την ενημέρωση η κ. Σουλιώτη παρουσίασε στα μέλη των ΚΑΠΗ έξυπνες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με απλά υλικά που εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους ενώ ας επισημανθεί ότι και στις δυο ομάδες έχει αναπτυχθεί μια πολύ φιλική σχέση και ζεστή ατμόσφαιρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet