Εντυπωσίασε η Έκθεση του Εργαστηρίου Αγιογραφίας Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Εντυπωσίασε η Έκθεση του Εργαστηρίου Αγιογραφίας Δήμου Κηφισιάς

Στην κατάμεστη φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ), στη Βίλλα Κώστα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της διήμερης έκθεσης αγιογραφίας του Εργαστηρίου Αγιογραφίας του Δήμου Κηφισιάς τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2015.

Ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Ντέτσικας, εφημέριος του Ιερού Ναού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Νέας Ερυθραίας, ανέπτυξε το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης με τίτλο «Ο Νηπιάσας Θεός».

Οι μαθητές έλαβαν επαινετικά σχόλια και απέσπασαν τον θαυμασμό από τους επισκέπτες για τα έργα τους, που αποτελούν προϊόντα του κόπου αλλά και του ταλέντου τους, το οποίο με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Μαρίας Καρδαρά αναπτύσσεται ολοένα και αξιοποιείται περισσότερο. Τα συγχαρητήριά του έδωσε στους δημιουργούς ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες που πέρασαν από τη Βίλλα Κώστα το διήμερο της έκθεσης είχαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, να πουν μόνο θετικά σχόλια για τα εκθέματα. Παράλληλα στήριξαν έμπρακτα τον Σύλλογο «Παιδιά της γης» στο «Παζάρι των Χριστουγέννων» που λειτούργησε στην έκθεση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet