Ανδρέας Γκιζιώτης: Δεν αρκούν οι ευχές για ένα καλύτερο 2016
Πολιτική

Ανδρέας Γκιζιώτης: Δεν αρκούν οι ευχές για ένα καλύτερο 2016

Σε αγωνιστικό τέμπο οι ευχές του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, Ανδρέα Γκιζιώτη, για την έλευση του 2016.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του αναφέρει:

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εύχεται από καρδιάς υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, σε όλους τους δημότες της πόλης μας.

Το 2016 να είναι χρονιά που ο λαός θα κάνει αποφασιστικό βήμα αγωνιστικής παρέμβασης, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Δεν αρκούν οι ευχές για ειρήνη, για τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες, αλλά αγώνας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. και την εμπλοκή της χώρας μας.

Ο λαός και η νεολαία δεν ζει για επιδόματα φιλανθρωπίας και ανακύκλωσης της ανεργίας. Το 2016, να είναι χρονιά ανάπτυξης ενός ισχυρού λαϊκού κινήματος, για να αποκρουστεί η αντιλαϊκή επίθεση, χωρίς απογοητεύσεις και αναμονή.

Η δική μας ελπίδα, βρίσκεται στην οργάνωση και τον ανυποχώρητο αγώνα, για τα δίκαια αιτήματά μας, για μια άλλη κοινωνία με τον λαό στην εξουσία.

Η πόλη μας δεν μπορεί να περιμένει άλλα χρόνια υποσχέσεων και στασιμότητας. Κάτοικοι και φορείς οφείλουν να διεκδικήσουν μαζικά και αγωνιστικά λύσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet