Με αισιοδοξία για το 2016 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με αισιοδοξία για το 2016 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Αμαρουσίου

Με αισιοδοξία και θερμές ευχές υποδέχθηκε η διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου το νέο έτος στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στην εορταστική εκδήλωση που ακολούθησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρίσταντο ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, μέλη της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, των τοπικών Αρχών, των φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πολιτών.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης του Ι.Ν. της Παναγίας πατέρας Νικόλαος, ο οποίος έδωσε τις θερμότατες πατρικές ευχές του στους παριστάμενους για «Καλή Χρονιά με Υγεία, Ομόνοια, Αγάπη και Αλληλεγγύη προς τους αδύναμους συμπολίτες».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με Υγεία σε όλους και το 2016 να είναι μία χρονιά δημιουργίας και ανάπτυξης, ώστε  σύντομα να ανατείλει ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο, αναφέροντας: «Με αισιοδοξία, ανθρωπιά και αλληλεγγύη συνεχίζουμε και το 2016 για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. Και αυτή τη χρονιά η κοινωνική πολιτική και η πρόνοια για τους ευάλωτους συμπολίτες μας βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές μας, με στόχο στο Μαρούσι να μην λείψουν από κανένα τα αναγκαία για μία αξιοπρεπή διαβίωση. Μέσα σ΄ αυτή τη δύσκολη εποχή ας χαμογελάσουμε και ας απλώσουμε χέρι αλληλεγγύης σε όσους δίπλα μας περνούν δύσκολα, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα».

Ακολούθως, ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε το πρώτο κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet