Μετά μουσικής η κοπή πίτας του Σώματος Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Μετά μουσικής η κοπή πίτας του Σώματος Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου

Με διασκέδαση και εκδηλώσεις τιμής συνδυάστηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου στις 2 Ιανουαρίου 2016.

Στην αίθουσα της οδού Παπάγου συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σώματος, δεκάδες πολίτες του Χαλανδρίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συντονιστικού του Σώματος για μια ευχάριστη βραδιά και δεν διαψεύστηκαν.

Κόβοντας την πίτα, η συντονίστρια Κρίστι Βαρβέρη ευχαρίστησε τους ανθρώπους που μοιράζονται εθελοντικά τον χρόνο, τον κόπο και την αγάπη τους με τους κατοίκους της πόλης και πρόσφερε τα πρώτα κομμάτια (μαζί με ασημένια δωράκια που είχε η ίδια φιλοτεχνήσει) στους καθηγητές που κάνουν δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, ρωσικά, αραβικά), ραπτικής, σαπουνιού και παλαίωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τον συνθέτη και μουσικό παραγωγό της ΕΡΤ Πέτρο Δουρδουμπάκη, τον Ανδρέα Πατράκη, την Τάνια και τον Νίκο Καρρά, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους στιγμές ευχαρίστησης με τραγούδι και χορό.

Ευχές εκ μέρους της δημοτικής Αρχής μετέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Γερολυμάτος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Κιούσης, Ευγενία Κατούφα και Παναγιώτης Τζούρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet