Στην κοπή πίτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Γ. Καραμέρος
Περιφέρεια Αττικής

Στην κοπή πίτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Γ. Καραμέρος

Στην κοπή της πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, έπειτα από πρόσκληση του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου.

Παρόντες ήταν επίσης, ο εκπρόσωπος του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, Ευάγγελος Παναγιωτουνάκος, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος  Θωμάκος, Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας και πλήθους κόσμου.

Μετά την καθιερωμένη δοξολογία, ο μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με ειρήνη και υγεία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εκφράζοντας την ανησυχία του για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Αφού αντάλλαξε ευχές με τον μητροπολίτη και τους παρευρισκόμενους, ο αντιπεριφερειάρχης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου στον μητροπολίτη, τονίζοντας ότι «η συνεργασία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε χαρακτηριστικό δείγμα της αγαστής συνεργασίας που μπορεί να έχει η Περιφέρεια Αττικής με την εκκλησία και κατ΄ επέκταση με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού».

Στο περιθώριο της τελετής μάλιστα, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον μητροπολίτη ότι στο πλαίσιο της σύμπραξης για το επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ, με συντονιστή εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, διατίθενται άμεσα στους ωφελούμενους  -εκτός από τρόφιμα- και δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, ενώ του ανέφερε και λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη του έργου αποπεράτωσης του πολιτιστικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων στο Μαρούσι, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet