Ο Γιώργος Ντούλιας φορά τη φανέλα της Κηφισιάς
Αθλητισμός

Ο Γιώργος Ντούλιας φορά τη φανέλα της Κηφισιάς

Η Α.Ε. Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ντούλια. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (29/4/1992) αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ μεγάλο του όπλο στο γήπεδο είναι η ταχύτητα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ομάδα της Κηφισιάς αναφέρει:

Ο Γιώργος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αφού πέρασε από τις ακαδημίες της Δραπετσώνας, του Αστέρα Τρίπολης και την ομάδα νέων του Εθνικού, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ιστορική ομάδα του Πειραιά, η οποία τότε αγωνιζόταν στην Β Εθνική κατηγορία. Στους νέους του Εθνικού ο Γιώργος αγωνίστηκε για ένα χρόνο και πέτυχε 33 γκολ, και αναδείχθηκε ως πρώτος σκόρερ.

Ο υποβιβασμός του Εθνικού το 2011 τον οδήγησαν στο Μαυροβούνιο και την Γκρίμπαλ για τρεις μήνες, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί με τον Ρουφ, τον Περαμαϊκό, τον Αστέρα Βάρης  (23 συμ/9 γκολ) και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τα χρώματα του Ιωνικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν ήταν από τους πρώτους σκόρερ του Ιωνικού (8 τέρματα), ενώ στην τρέχουσα περίοδο έχει ήδη πετύχει 7 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet