Τμήμα τεχνικής κολύμβησης από τον Νηρέα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Τμήμα τεχνικής κολύμβησης από τον Νηρέα Χαλανδρίου

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ο Α.Ο. Νηρέας Χαλανδρίου αποφασίζει να ξεκινήσει καινούργιο τμήμα επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του σε ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό άθλημα του υγρού στίβου, την τεχνική κολύμβηση.

 Το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα, την τεχνική αρτιότητα και τον εξοπλισμό του.

Ένας αθλητής τεχνικής κολύμβησης μπορεί να παρομοιαστεί, σύμφωνα με πολλούς, σαν ένα κινούμενο αυτοκίνητο μέσα στο νερό. Σκεφτείτε μόνο ότι το παγκόσμιο ρεκόρ κολύμβησης στα 50μ Ελεύθερο Ανδρών σε 50άρα πισίνα είναι 20:91, ενώ το παγκόσμιο ρεκόρ στο στην τεχνική κολύμβηση στο αγώνισμα των 50μ Απνοή Ανδρών είναι 13:85.

Το άθλημα, αν και είναι ένα σχετικά νέο, εξελίσσεται πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς, προσελκύοντας πολλούς αθλητές λόγω κυρίως της εντυπωσιακής τεχνικής των αθλητών και των ταχυτήτων που πετυχαίνουν.

Περισσότερα σχετικά με το άθλημα και την ιστορία του

Ο Α.Ο. Νηρέας Χαλανδρίου, σε συνεργασία με ένα έμπειρο προπονητικό team, εξειδικευμένο στην τεχνική κολύμβηση, ξεκινάει από τις 15 Ιανουαρίου 2016 τμήμα εκμάθησης τεχνικής κολύμβησης.

Αφίσα Νηρέα/Τεχνική κολύμβησηΟι προπονήσεις θα γίνονται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ καθημερινά 15:00-17:00.

Ο Σύλλογος καλεί όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης, αλλά και όσους απλώς τους κέντρισε το ενδιαφέρον η παρουσίαση του αθλήματος και θέλουν να μάθουν περισσότερα, να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του για οποιαδήποτε απορία.

Πηγή: nireashal.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet