Video

Ευχές και βραβεύσεις στην κοπή της πίτας του Δήμου Κηφισιάς – VIDEO

Παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Δήμος Κηφισιάς το πρωί της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα «Βασ. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το 2016. Στο μήνυμά του ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις μεγάλες τομές που επιχειρήθηκαν στην Κηφισιά κατά το 2015, όπως οι Συνοικιακές Συνελεύσεις και ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός, έκανε αναφορά στα μεγάλα έργα που δρομολογούνται στην πόλη, ενώ δεσμεύτηκε ότι και στη νέα χρονιά θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος τέλεσε τη Λειτουργία του Αγιασμού. Ο σεβασμιότατος έδωσε τις θερμές ευχές του για Καλή Χρονιά στους παρευρισκόμενους και έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας.

Ακολούθως, ο δήμαρχος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά έκανε μία ανασκόπηση του έως τώρα έργου της δημοτικής Αρχής. Έκοψε δε και παρέδωσε από ένα κομμάτι πίτας στον μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο, τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, στον βουλευτή Β΄ Αθηνών Γιώργο Κουμουτσάκο και στον δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους στους παρευρισκόμενους για το νέο έτος.

Τις ευχές του έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος
Τις ευχές του έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους
Ευχές και από τον δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη
Ευχές και από τον δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη

Τις ευχές τους για το 2016 έδωσαν και μέλη της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, παραλαμβάνοντας από τον δήμαρχο κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος παρέδωσε από ένα κομμάτι στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Δημήτρη Μωράκη, τους αντιδημάρχους Χρήστο Καλό, Ευάγγελο Αυλήτη, Γιώργο ΤσούλοΔημήτρη Λιανό, Μιχάλη Καυγαλάκη, Σίσσυ Παπασπύρου και τους προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων Κηφισιάς Ειρήνη Πολίτη, Εκάλης Ευαγγελία Δραγώνα, Νέας Ερυθραίας Δήμητρα Δελλή.

Κατόπιν ήρθε η σειρά των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς και συγκεκριμένα των Νίκου Χιωτάκη, Παναγιώτη Κανακάκη (το κομμάτι παρέλαβε ο Γιώργος Σκορδίλης), Ιωάννη Καπάτσου, Πάνου Ραυτόπουλου.  Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων έδωσαν και εκείνοι τις ευχές τους για το νέο έτος.

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά δίνει ο τέως δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης
Τις ευχές του για τη νέα χρονιά δίνει ο τέως δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης
Ο Γιώργος Σκορδίλης παραλαμβάνει τη βασιλόπιτα από τον δήμαρχο Κηφισιάς
Ο Γιώργος Σκορδίλης παραλαμβάνει τη βασιλόπιτα από τον δήμαρχο Κηφισιάς
Ο Ιωάννης Καπάτσος παραλαμβάνει κομμάτι της βασιλόπιτας από τον δήμαρχο Κηφισιάς
Ο Ιωάννης Καπάτσος παραλαμβάνει κομμάτι της βασιλόπιτας από τον δήμαρχο Κηφισιάς
Ο Πάνος Ραυτόπουλος δίνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά
Ο Πάνος Ραυτόπουλος δίνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά

Τέλος, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο παρέλαβε για τους εργαζόμενους το δικό τους κομμάτι πίτας, ενώ τα κομμάτια της πίτα τους έλαβαν στη συνέχεια και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολούθως, τιμήθηκαν πολίτες και φορείς του Δήμου για τη συνεχή και πολυετή προσφορά τους.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:

Περικλής Καραγιαννάκης. Δημοτικός υπάλληλος από το 1956 ως το 1994. Δημοτικός σύμβουλος από το 1998 έως το 2002 και από το 2006 έως το 2014, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» και της Μένανδρος Α.Ε. καθώς και πρόεδρος στην Επιτροπή του Β΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς (Αλωνίων). Σήμερα, κατέχει τη θέση του επίτιμου μέλους του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς», καθώς και μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας».

Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Μένανδρος» Πόλυ Αστερίου παρέδωσε την τιμητική πλακέτα.

Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα Δήμου Κηφισιάς. Δεκαπενταετή ενεργή και ιδιαίτερα επιτυχημένη η δράση της. Αριθμεί 37 μέλη ανεξαρτήτως ηλικίας. Ψυχή της ομάδας είναι η κα Κική Αυγουστάτου, η οποία προσφέρει δωρεάν τα μαθήματα υποκριτικής και τη σκηνοθεσία των έργων, ορισμένα εκ των οποίων έχουν διακριθεί σε πανελλήνια φεστιβάλ, αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Τα μέλη της Ομάδας και η δασκάλα τους συμβάλλουν εθελοντικά στις εκδηλώσεις συλλόγων και άλλων φορέων του Δήμου Κηφισιάς.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» Σταύρος Ζαπάντης, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα.

Δημήτρης Παπαδόπουλος. Με πρωτοβουλία του κ. Δημητρίου Παπαδόπουλου από το 1977 συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό σκοπό από ιδιώτες και κατατέθηκε στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για την ανέγερση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, του οποίου η κατασκευή ξεκίνησε στις αρχές του 1978 και αποπερατώθηκε προς το τέλος του 1979.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κατερίνα Καραλή παρέδωσε την τιμητική πλακέτα

Νικόλαος Μάνεσης. Παλαιός Κηφισιώτης και διακεκριμένος επιχειρηματίας, Βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Δήμο Κηφισιάς, αφού με την ευγενική χορηγία του αποκαταστάθηκε και εκσυγχρονίστηκε πλήρως, αποκτώντας και πιστοποιητικό ISO, η παιδική χαρά του Αγίου Δημητρίου.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Καλλιόπη Πάστρα έκανε τη βράβευση.

Ο Γ. Παντελεάκης βραβεύει την Ελ. Χριστοδούλου
Ο Γ. Παντελεάκης βραβεύει την Ελ. Χριστοδούλου

Ελένη Χριστοδούλου. Είναι κόρη του γνωστού Κηφισιώτη, ευπατρίδη, ιατρού, Χρήστου Χριστοδούλου. Βραβεύθηκε επειδή χορήγησε τα έξοδα μετατροπής της μονοκατοικίας – κληροδοτήματος «Νέλλη Κοκκορίνου» σε ένα σύγχρονο παιδικό σταθμό, όπου εξυπηρετούνται άριστα οι ανάγκες των παιδιών των δημοτών. Μια προσφορά που αφιέρωσε στη μνήμη του πατέρα της.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τους Παιδικούς Σταθμούς της Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης έκανε τη βράβευση.

Ο Απ. Κασιούρας βραβεύει τον Ν. Γιουρούκο
Ο Απ. Κασιούρας βραβεύει τον Ν. Γιουρούκο

Νικόλαος Γιουρούκος. Είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Technomar Shipping Inc. Από το 2011 είναι πρόεδρος της RINA Hellenic Committee.  Προσέφερε στον Δήμο Κηφισιάς ένα ανοιχτού τύπου ημιφορτηγό για τις ανάγκες του.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Απόστολος Κασιούρας έκανε τη βράβευση.

Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς. Για τις επεμβάσεις του σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών που προκαλούνται από έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και πυρκαγιές, σεισμούς κ.α. βραβεύθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου. Οι υπάλληλοι εργάζονται, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, με συνέπεια, συνέχεια και αυτοθυσία, ανεξαρτήτως ωραρίου, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος βράβευσε την Υπηρεσία. Το βραβείο παρέλαβε ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Ανδρέας Μπενοβίας.

Τατιάνα Μανωλίδου και Μηνάς Μπόγρης
Τατιάνα Μανωλίδου και Μηνάς Μπόγρης

Η εκδήλωση έκλεισε με αγαπημένα τραγούδια από τη μουσικό- ερμηνεύτρια Τατιάνα Μανωλίδου με τη συνοδεία στην κιθάρα του μουσικού Μηνά Μπόγρη.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κηφισιάς έπεσε στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet