Μία αποχώρηση και μία… άφιξη για την Α.Ε. Κηφισιά
Αθλητισμός

Μία αποχώρηση και μία… άφιξη για την Α.Ε. Κηφισιά

Ένας έφυγε, ένας ήρθε για την Α.Ε. Κηφισιάς.

Ειδικότερα, ομάδα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαριστή Δημήτρη Καραδέμητρο, τον οποίο ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμεραπαρουσία του, τον επαγγελματισμό του και το ήθος που επέδειξε με τα χρώματα της ομάδας, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Παράλληλα, η Α.Ε. Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Ζαφειρίδη. Ο 26χρόνος μέσος (24/7/1989) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Ιωνικού.

Ο δυναμικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Ατρόμητο Γεροσκήπου, ενώ από το 2013 μέχρι και το 2015 πρόσφερε τις υπηρεσίες του με μεγάλη επιτυχία στο Γιούχτα. Το καλοκαίρι μετακόμισε για πρώτη φορά στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιωνικού, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις ως βασικό στέλεχος των Νικαιωτών.

Ο Ανέστης στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, τόνισε:

“Ο στόχος μου είναι να δώσω το καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει. Από εκεί και πέρα, η απόφασή μου να έρθω στην ομάδα ήταν εύκολη και γρήγορη! Είναι μια ομάδα καλά οργανωμένη, με καλό προπονητή και καλούς παίχτες.

Ελπίζω στο τέλος οι ομάδα να καταφέρει τον στόχο που έχει θέσει, πιστεύω ότι είναι εφικτό… Από την πλευρά μου θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και τον εαυτό μου!”.

Πηγή: kifisiafc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet