Παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ο Γ. Κουμουτσάκος
Περιφέρεια Αττικής

Παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ο Γ. Κουμουτσάκος

Την παραίτησή του από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ανακοίνωσε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε:

«Με αίσθημα ευθύνης και τιμώντας την Αυτοδιοίκηση στην οποία πιστεύω βαθιά, παραιτούμαι σήμερα από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των νέων μου καθηκόντων στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν θα μου επιτρέπουν την αφοσίωση που απαιτεί ο θεσμικός ρόλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πιστεύω ότι με την απόφασή μου αυτή τιμώ και τα προηγούμενα αυτοδιοικητικά και τα νέα απαιτητικά καθήκοντά μου. 

»Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειας, συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων τους, απ΄ όποια θέση κι αν βρεθώ. Τους ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη που μου έδωσαν στις Περιφερειακές εκλογές. Ευχαριστώ επίσης τους – πρωτίστως φίλους- συνεργάτες μου στην Περιφέρεια γι΄ αυτό το ωραίο αυτοδιοικητικό ταξίδι. Αποχωρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πλουσιότερος σε γνώση και εμπειρία.

»Είμαι βέβαιος ότι η παράταξη “180 Μοίρες, Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο!”, στην οποία παραμένω, θα εκπροσωπηθεί επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής από περιφερειακό της σύμβουλο που θα αναδειχθεί, το αμέσως προσεχές διάστημα, με δημοκρατική διαβούλευση και διαδικασία. Η πορεία μας συνεχίζεται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet