Αθόρυβη, αλλά ουσιαστική δουλειά στον ΣΒΑΠ από Γ. Κουράση και Π. Καμάρα
Πρόσωπα

Αθόρυβη, αλλά ουσιαστική δουλειά στον ΣΒΑΠ από Γ. Κουράση και Π. Καμάρα

Αθόρυβη, αλλά πολύ ουσιαστική δουλειά κάνουν οι Γιώργος Κουράσης και Παύλος Καμάρας στον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων (21 Local Agenda). Εξάλλου, για όσους έχουν παρακολουθήσει τη διαδρομή τους, του μεν πρώτου στον Δήμο Χαλανδρίου, του δε δεύτερου στον πρώην Δήμο Πεύκης, είναι γνωστό ότι και οι δύο διατηρούσαν… διακριτικές σχέσεις με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, ίσως σε υπερβολικό βαθμό.

Στο διά ταύτα, τώρα, όπως φάνηκε και στο πλαίσιο της πρόσφατης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν (Πλήθος προγραμμάτων & δράσεων από τον ΣΒΑΠ – VIDEO), υπάρχουν ήδη σε ώριμο στάδιο αρκετές μελέτες του Συνδέσμου, οι οποίες, από τη στιγμή που θα υλοποιηθούν, αφ’ ενός θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στους Δήμους – μέλη του κι αφ’ ετέρου θα εξασφαλίσουν σημαντική εξοικονόμηση οικονομικών πόρων.

Τόσο ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γ. Κουράσης, όσο και ο γενικός γραμματέας Π. Καμάρας, έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην εξεύρεση χρηματοδότησης για τα υπό υλοποίηση προγράμματα του Συνδέσμου, ευελπιστώντας ότι -παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία-  θα βρεθούν κονδύλια που θα συμβάλλουν ώστε να λάβουν «σάρκα και οστά» οι σχεδιασμοί τους.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζουν τις ενημερώσεις δημοτικών Αρχών και Δημοτικών Συμβουλίων, προκειμένου να ενισχύσουν τις συμμετοχές Δήμων στον ΣΒΑΠ, οι οποίες αναμφίβολα θα προσδώσουν νέα δυναμική, αλλά και θα εξασφαλίσουν πρόσθετους πόρους για τον Σύνδεσμο, επιτρέποντάς του να συνεχίσει το ουσιαστικό έργο που παρέχει, μιας και οι συνδρομές των Δήμων – μελών αποτελούν τη μοναδική πηγή εσόδων για τις λειτουργικές του δαπάνες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet