Πολύτιμο “διπλό” της Santa στο Ρουφ και 5η θέση στην Α΄ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Πολύτιμο “διπλό” της Santa στο Ρουφ και 5η θέση στην Α΄ ΕΠΣΑ

Δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη, πήρε η Αγία Παρασκευή μέσα στο Ρουφ επί του Αττικού με σκορ 2-1, εδραιώνοντας τη θέση της στην 5η θέση του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, με 29 βαθμούς.

Οι παίκτες της Santa τα… βρήκαν σκούρα από τις επιθετικές διαθέσεις των γηπεδούχων, οι οποίες καρποφόρησαν στο 55΄ όταν το όμορφο διαγώνιο σουτ του Συριόπουλου κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννόπουλου. Οι “Αγιοπαρασκευιώτες”, ωστόσο, δεν κατέθεσαν τα όπλα, αύξησαν την πίεσή τους και στο 75΄ έφθασε στην ισοφάριση με μακρινό κτύπημα φάουλ από τον Καφετζή.

Ο ίδιος παίκτης κτύπησε και το φάουλ στο 83΄ το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κάππος, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τη Santa.

Οι γηπεδούχοι πλην των βαθμών, έχασαν και τον Τζεμαλή ο οποίο αντίκρισε την απευθεία κόκκινη κάρτα στο 86΄, για εξύβριση.

Αττικός: Λογοθέτης, Παναγόπουλος, Ντζέλιας, Κανελλοπουλος, Γραμματικόπουλος (67΄ λ.τρ. Κριπιντίρης), Τζεμαλής, Κανέλλος, Λαπαρδάς, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κοτούλιας.

Αγία Παρασκευή: Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Βελέντζας, Τσώνης, Φύτρος (70΄ Ντιντίφας), Τσοπανάκος, Ξηντάρας (80΄ Κάππος), Καφετζής, Σεΐτι (46΄ Μυλωνάς).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet