Οργανωτική Συγκρότηση – υποψήφιος δήμαρχος
Πολιτική

Οργανωτική Συγκρότηση – υποψήφιος δήμαρχος

Τον υποψήφιο δήμαρχο με τον οποίο θα κατέβει αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, καθώς και την οργανωτική συγκρότησή της ανακοίνωσε η παράταξη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ .- με την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Την Τετάρτη 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνέλευση των μελών του Δημοτικού Συνδυασμού “Λυκόβρυση – Πεύκη .-“. Με ομόφωνη απόφαση ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

1. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τεκμηρίωσε πέραν πάσης αμφισβήτησης την ορθότητα, χρησιμότητα και αναγκαιότητα δημιουργίας του δημοτικού συνδυασμού “Λυκόβρυση Πεύκη .-” και την αυτόνομη κάθοδό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

2. Πυρήνας του προγραμματικού μας λόγου:

Α. Η συνέχιση της σημαντικής οικονομικής εξυγίανσης και ενδυνάμωσης του Δήμου μας που επιτεύχθηκε στη διάρκεια των τελευταίων 3 ½ ετών,

Β. η ουσιαστική και αδιαπραγμάτευτη αυτοτέλεια του Δήμου ως πρωταρχικό και αναντικατάστατο κύτταρο δημοκρατικής οργάνωσης,

Γ. ο εμπλουτισμός της φυσιογνωμίας της πόλης μας με πρωτοβουλίες που ήδη έχουμε δημοσιοποιήσει σε αρμονία με τον προαστιακό χαρακτήρα,

Δ. η κατοχύρωση των δικαιωμάτων πρόσβασης, συμμετοχής και υποστήριξης όλων των συμπολιτών μας σε μέσα και υπηρεσίες,

Ε. η αξιοποίηση οικονομικών πόρων που είναι διαθέσιμοι στο νέο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργείται και

Στ. ο πρωταγωνιστικός ρόλος των νέων ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα δραστηριοποίησής τους.

3. Η ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου συνδυάζεται με την γενικότερη δημοσιοποίηση της οργανωτικής συγκρότησης του συνδυασμού μας ως αναπόσπαστο στοιχείο της ιδρυτικής μας διακήρυξης για συμμετοχικές στην ουσία διαδικασίες.

4. Υποψήφιος Δήμαρχος και υπεύθυνος για την εφαρμογή όλων των παραμέτρων που αφορούν στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας γενιάς: Δημήτρης Γ. Κωνστάντος.

5. Προγραμματικές θέσεις και Δημοτικά θέματα: Δημήτρης Νικολάου.

6. Τεχνικά Θέματα – Υποδομές: Δημήτρης ΑνδρικόπουλοςΧρήστος Παπαδόπουλος.

7. Επιχειρηματικότητα, ευρωπαϊκά προγράμματα, επαγγελματίες: Γιώργος Φλωράς.

8. Παιδεία – Αθλητισμός : Ιωάννα Γιαννοπούλου, Γιώργος Μαμάκος, Μιχάλης Ξανθόπουλος.

9. Κοινωνική πολιτική – Πρόνοια: Ιωάννα Καλλιανιώτη, Αθηνά Πετρουλάκη.

10. Πολιτισμός: Δέσποινα Καραβία.

11. Έμποροι – Αγορά: Κλέαρχος Φυρογένης.

12. Περιβάλλον – Ανακύκλωση: Παναγιώτης Ντόντος.

13. Νομικά Θέματα: Σωτήρης Ντούσκας.

14. Επικοινωνία: Μαρία Μαρκοπούλου.

15. Εκλογές – Εκπροσώπηση στον Δήμο: Αγλαΐα Κατσάμπα.

16. Γραφείο Συνδυασμού: Θανάσης Ντακώστας.

17. Η ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου, θεωρώντας την ταυτόχρονη δημοσιοποίησή τους σημαντικό γνώρισμα δημοκρατικής οργάνωσης.

18. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες, προτάσεις και φυσικά να γνωριστούμε από κοντά, καθημερινά στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου ΑΛΚΟ (Λ. Ειρήνης, 13η στάση Πεύκης), 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6985 693393. E-mail: [email protected], facebook: www.facebook.com/lykpef, twitter: @lykpef

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet