Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Νέο Μαρούσι»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Νέο Μαρούσι»

Παρουσία μελών, φίλων και εκπροσώπων της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Νέο Μαρούσι» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του 15ου Δημοτικού Σχολείου επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών.

Θερμές ευχές με τους παριστάμενους αντάλλαξαν η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας και Πέτρος Κόνιαρης.

Τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη μαζί με τις ευχές του για το Νέο Έτος μετέφερε στους παριστάμενους η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, υπογραμμίζοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «την αγαστή συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο Αμαρουσίου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου πραγματοποίησαν ενημέρωση  για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην περιοχή Νέο Μαρούσι. Στη συζήτηση που διεξήχθη η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας απάντησε στα θέματα που σχετίζονται με την αρμοδιότητά της και αντίστοιχα ο αντιδήμαρχος κ. Κόκκαλης επί θεμάτων τεχνικής φύσεως.

Τη φετινή εκδήλωση διάνθισε μουσικά η Χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών « Η Μαντολινάτα» με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet