Βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγα 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του
Κοινωνία

Βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγα 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του

Άγρια βασανιστήρια και λίγα μόλις 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, όπως αποκαλύπτει η δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Ανάμεσα στα στοιχεία-φωτιά που δημοσιεύονται στον Ελεύθερο Τύπο ένα χρόνο μετά τον θάνατο του άτυχου σπουδαστή περιλαμβάνεται η προσπάθεια απόκρυψης από φοιτήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής ενός σκληρού δίσκου, μία ανώνυμη επιστολή που γράφει «έχω βίντεο που δείχνει τι του κάνατε πριν το τέλος του», βίντεο με βασανισμούς, σεξουαλικού τύπου πειράγματα, αλλά και άγνωστες επιθέσεις.

Μια κατάθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιγράφει επίθεση που έγινε από πιο κλειστό κύκλο φοιτητών στις 23 Ιανουαρίου 2015, δύο εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση, για την οποία έγινε προσπάθεια να μείνει στο σκοτάδι.

«Το βράδυ άκουσα φασαρία. Έμαθα ότι οι… χτυπούσαν τον Βαγγέλη. Κάποια στιγμή που πήγε να ξεφύγει ο… του πέρασε μια μπλούζα στο λαιμό και τον τράβηξε ξανά μέσα στο δωμάτιο όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός. Ο καβγάς άρχισε από την ώρα που ακούστηκε ο Βαγγέλης να λέει ΄αφήστε το πορτοφόλι μου και το κινητό μου κάτω΄. Την επόμενη μέρα ρώτησα γιατί τον χτυπούσαν και μου απάντησαν ΄ο Βαγγέλης πέρυσι έκανε πολλά και μιλούσε πολύ, καιρός ήταν΄”. Το ίδιο βράδυ άκουσα ξανά ήχο από σφαλιάρα και τον Βαγγέλη να λέει ΄άσε με ήσυχο, φύγε, μη με πειράζεις΄», περιγράφει στην κατάθεσή του μάρτυρας.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet