«Η Εκδίκηση» της… δικής μας Άννας
Πολιτισμός

«Η Εκδίκηση» της… δικής μας Άννας

«Η Εκδίκηση» της… δικής μας Άννας, όπως τη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πεύκης. Πρόκειται για το βιβλίο της αντιδημάρχου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννας Ασπραδάκη.

Κεντρικός ομιλητής της παρουσίασης ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Μιλώντας με πολύ θερμά λόγια, «για τη δική μας Άννα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο δήμαρχος τόνισε ότι μέσα από το βιβλίο της γνώρισε μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα πλευρά της. «Αν και εξαίρετη συνεργάτης στον Δήμο, με τη συγγραφή αυτού του βιβλίου ανακαλύπτουμε, όλοι όσοι έχουμε την τύχη να το διαβάσουμε, τα νέα ταλέντα της. Μέσα από τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής της, με έντονα συναισθήματα και εικόνες δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μην συνεχίσεις να το διαβάζεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τ. Μαυρίδης.

Η συγγραφέας Άννα Ασπραδάκη ευχαρίστησε τον δήμαρχο, αλλά και όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Την παρουσίαση του βιβλίου χαιρέτησε ακόμη ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη και η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κ. Βαρδάκου.

Το βιβλίο «Η Εκδίκηση» της Άννας Ασπραδάκη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Όστρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet