Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί όσους την τίμησαν στην παρουσίαση του βιβλίου της
Πολιτισμός

Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί όσους την τίμησαν στην παρουσίαση του βιβλίου της

Όλους όσους την τίμησαν στην παρουσίαση του βιβλίου της «Η Εκδίκηση» ευχαριστεί η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωσή της:

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με τιμήσατε με την παρουσία σας στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου, που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου μας.

Η αγάπη και η μεγάλη σας αγκαλιά μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω με σταθερό βηματισμό στον νέο δρόμο που ανοίχθηκε μπροστά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, τους ομιλητές της βραδιάς, τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, την αντιπρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, τη διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Σταυρούλα Βαρδάκου.

Τους αγαπημένους μου φίλους και συναδέλφους που διάβασαν τα αποσπάσματα και τα ανέδειξαν με έναν τρόπο ξεχωριστό, την αντιδήμαρχο Ευαγγελία Βάλσαμα και τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής Χρήστο Φωτίδη.

Επιπλέον ευχαριστώ θερμά την καθηγήτρια του Φιλαρμονικού Ωδείου (Κολοκοτρώνη 61, Πεύκη) Ιφιγένεια Κουρούση, που έκανε την ατμοσφαίρα μαγική με τη συνοδεία του πιάνου.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ Αντώνη Τσελέντα και ολόκληρο το Δ.Σ, για τη φιλοξενία στη ζεστή αίθουσα της Βιβλιοθήκης. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την ψυχή της Βιβλιοθήκης, τον Ηλία Πολλάτο.

Επίσης, να θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους πρώην δημάρχους Παύλο Καμάρα και Δημήτρη Φωκιανό καθώς και τους συνάδελφους που με τίμησαν με την παρουσία τους, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Νικολιδάκη, τους αντιδημάρχους Βαγγέλη Παπανικολάου και Χρήστο Σκαμάκη. Τους δημοτικούς σύμβουλους Παναγιώτη Πανταζή, Γεωργία Ποριώτου, Δημήτρη Κατραμάδο, Κώστα Μπαλδεράνο και τη Νότα Σοκορέλη. Τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Μαρμαγγιόλη. Την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Βίκυ Μάλαμα και Λένα Μαλλά. Τον αρχηγό των αεροπροσκόπων Μάρκο Τόφαλο. Τη Μαρία Αραμπατζή που παρευρέθηκε ως υπεύθυνη για τις πωλήσεις του βιβλίου. Τη Λουσιάνα Μιχαλά και τη Σοφία Στεφανίδη που κάλυψαν φωτογραφικά την εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συναδέλφους συγγραφείς που με τίμησαν με την παρουσία τους, τη Σταυριανή Στεφάνου και τον Σπύρο Πετρουλάκη, στους οποίους εύχομαι τα καλύτερα για εκείνους αλλά και για τα βιβλία τους.

Τον εκδοτικό οίκο Όστρια για τη συγγραφική ευκαιρία που μου έδωσε.

Τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ που έχω τη χαρά να σκηνοθετώ, που με στηρίζει με την αγάπη της.

Τέλος να ευχαριστήσω θερμά την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη και τη δημοτική σύμβουλο από το Μαρούσι Κατερίνα Φραγκάκη.

Η χαρά και η συγκίνηση που αισθάνομαι είναι μεγάλη. Τα ευχαριστώ μου αμέτρητα και η ευγνωμοσύνη που νιώθω μεγάλη.

Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που στέκονταν όρθιοι και παρακολουθούσαν καθώς και από εκείνους που έφυγαν λόγω της ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας.

Σε επόμενη συνάντηση εύχομαι να ανταμώσουμε και πάλι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet