Πανταχού παρών ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος
Πρόσωπα

Πανταχού παρών ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να δούμε με κουστούμι τον Βλάσση Σιώμο εδώ και πολύ καιρό. Από τη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης τον βρίσκεις «βρέξει – χιονίσει» στο Πεντελικό.

Με την τσάπα στο χέρι στις δενδροφυτεύσεις, κοντά στους εθελοντές στα ποτίσματα, δίπλα στους εκσκαφείς στις διανοίξεις δασικών δρόμων, στις φωτιές και φυσικά στα χιόνια, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ φροντίζει να είναι πάντοτε παρών, επιβλέποντας προσωπικώς κάθε δράση και παρέμβαση στο πολύπαθο βουνό της περιοχής μας.

Ο Βλ. Σιώμος εν δράσει...

Στο πλάι του οι ακούραστοι εθελοντές του Συνδέσμου, χωρίς την ουσιαστική συμβολή των οποίων ελάχιστα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν.

Και μιας και ο λόγος για τους εθελοντές, να σημειώσουμε ότι αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος του Βλ. Σιώμου, δηλαδή το να ενισχύσει τις τάξεις των ανθρώπων που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον ΣΠΑΠ, καθώς μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί και να ενισχυθεί η ασπίδα προστασίας γύρω από το Πεντελικό.

Στόχος ο οποίος έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να επιτευχθεί αφού όλοι όσοι φέρουν τον τίτλο του εθελοντή του Συνδέσμου αισθάνονται δικαίως υπερήφανοι ότι προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην περιοχή και τους συμπολίτες τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet