Η Πεντέλη εν Δράσει κοντά στους τρόφιμους του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων
Κοινωνία

Η Πεντέλη εν Δράσει κοντά στους τρόφιμους του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν άλλες δύο δράσεις της δημοτικής παράταξης Πεντέλη Εν Δράσει σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων του Δήμου Πεντέλης.

Η πρώτη δράση περιελάμβανε τη διοργάνωση γιορτής και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους τροφίμους και το προσωπικό του Ιδρύματος, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μία ζεστή ατμόσφαιρα την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016.

Η δεύτερη δράση αφορούσε στη συλλογή χρωμάτων για τη βαφή των δωματίων των τροφίμων. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή της δημοτικής παράταξης, ήταν τα καταστήματα του Δήμου Πεντέλης, τα οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της και χορήγησαν σχεδόν εκατό κιλά χρώματος, αλλά και ότι άλλο χρειάστηκε για την εκδήλωση της κοπής της πίτας. «Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα τα είχαμε καταφέρει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αντώνης Φειδοπιάστης, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και τα μέλη της Πεντέλη Εν Δράσει ευχαριστούν δημόσια: το ζαχαροπλαστείο Petits Gâteaux, το κατάστημα ντόνατς Nanou Donuts House, το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης Ι. & Σ. ΑΕΕ, τα καταστήματα χρωμάτων Αφοί Τσουχνικά Ο.Ε, Τρακαδάς, Τουρλούκης Αναστάσιος, Αδαμόπουλος Π.Μ. Ο.Ε.

Επίσης, ευχαριστούν από καρδιάς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet