Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στο πλευρό των χαλυβουργών
Αυτοδιοίκηση

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στο πλευρό των χαλυβουργών

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Α΄ και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας Αττικής προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου εις βάρος απεργών του κλάδου της χαλυβουργίας.

Δεν θα μας λυγίσουν, με ψηλά το κεφάλι οργανώνουμε τους ταξικούς αγώνες μας

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την κατάπτυστη απόφαση του δικαστηρίου και μάλιστα την μέρα της πανεργατικής απεργίας που καταδικάζει τους εργαζομένους της χαλυβουργίας για τον 9μηνο ηρωικό απεργιακό τους αγώνα πατώντας πάνω στο κυβερνητικό δόγμα «νόμος και τάξη».

Με αυτή την απαράδεκτη απόφαση δεν δίστασαν να καταδικάσουν τους πρωτοπόρους εργάτες του σωματείου που καθ΄ όλη τη διάρκεια της απεργίας και μέσα από τις δεκάδες γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκαν δεν υπέκυψαν, δεν πειθάρχησαν στις εντολές του βιομήχανου Μάνεση, δεν λερώθηκαν από τα τσιράκια του, δεν φοβήθηκαν τις κυβερνητικές παρεμβάσεις υπέρ του βιομήχανου, δεν τρόμαξαν από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και την εισβολή των ΜΑΤ στο εργοστάσιο.

Καμία δικαστική απόφαση, κανένας αντεργατικός νόμος, κανένας κυβερνητικός αυταρχισμός δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν και να λυγίσουν τους εργαζόμενους.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet