Συνέντευξη Τύπου για τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης 2016»
Αθλητισμός

Συνέντευξη Τύπου για τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης 2016»

Ενόψει της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης 2016», ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των μεγάλων χορηγών, του φορέα της τεχνικής διοργάνωσης και των εγγονών του Χρυσού Μαραθωνοδρόμου Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη.

Αφίσα Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης 2016»Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, στις 10:30 π.μ.

Εκ μέρους των χορηγών θα παρευρεθούν ο ανώτερος διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Γιώργος Τσαπρούνης και η Marketing manager Ferrero Greece Εύη Γιαννίση.

Επίσης θα παραστεί ο πολυνίκης Μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς, ιδιοκτήτης της All About Running, η οποία έχει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια των αγώνων, καθώς και οι εγγονοί του Σπύρου Λούη, Σπύρος και Νίκος Λούης.

Τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώνει την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, να τιμηθεί ο Μαρουσιώτης Χρυσός Ολυμπιονίκης του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρος Λούης, να παρακινηθούν οι νέοι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο και να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουν ξεπεράσει τις 1.500 σε ενήλικες και παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στο: www.spiroslouisrun.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet