«Τρέχουμε με τη Μαριλένα για τη Μαριλένα»
Αθλητισμός

«Τρέχουμε με τη Μαριλένα για τη Μαριλένα»

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και η ομάδα της, Marathon Team Greece by Maria Polyzou, θα συντρέξουν στον 3ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 με την 12χρονη Μαριλένα Γερογιάννη.

Η Μαρία Πολύζου και οι δρομείς της Marathon Team Greece by Maria Polyzou θα τρέξουν μαζί με τη Μαριλένα και για την Μαριλένα με στόχο να στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα για την εξασφάλιση της θεραπευτικής αγωγής του κοριτσιού.

Οι δρομείς της Marathon Team Greece by Maria Polyzou και η επικεφαλής Μαρία Πολύζου θα αγοράσουν τα μπλουζάκια με το λογότυπο «Αγκαλιάζουμε τη Μαριλένα» που είναι προς πώληση με αντίτιμο 12 ευρώ τα τεχνικά και 10 ευρώ τα μακό, με αποκλειστικό σκοπό την κάλυψη των εξόδων για τη θεραπεία της μικρής.

Τα μπλουζάκια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα σε κάθε ενδιαφερόμενο και το μήνυμα που στέλνει η ομάδα δρομέων της Μαρίας Πολύζου είναι πως πρέπει όλοι να «αγκαλιάσουμε τη Μαριλένα» και την οικογένειά της σε αυτόν τον αγώνα που δίνουν και βγαίνουν καθημερινά νικητές.

Η Μαριλένα Γερογιάννη είναι μόλις το 4ο παιδάκι σε όλο τον πλανήτη που διαγνώστηκε ότι πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Οκαμότο.  Στη ζωή της έχει υποβληθεί ήδη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις το κόστος των οποίων έχουν σηκώσει στις πλάτες τους οι γονείς της. Το 12χρονο κορίτσι κερδίζει καθημερινά τον Μαραθώνιο της Ζωής!

Η Μαριλένα έχει τερματίσει με τον πατέρα της, μαραθωνοδρόμο Βασίλη Γερογιάννη, σε αγώνες δρόμου και Μαραθωνίους αγωνιζόμενη με ειδικό αμαξίδιο. Να σημειωθεί ότι η Μαρία Πολύζου πέρσι έτρεξε και τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Ντύσελντορφ για τη Μαριλένα Γερογιάννη και έδωσε το μετάλλιό της και την μπλούζα με την οποία αγωνίστηκε στο κορίτσι.

Επίσης στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τον Μάιο του 2015 η Μαρία Πολύζου και δρομείς της ομάδας της έτρεξαν μαζί με τη Μαριλένα στον αγώνα των 5 χλμ.

Αυτό θα συμβεί και στον αγώνα «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι και η Μαρία Πολύζου με την ομάδα της στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς όλους: «Ελάτε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε τη Μαριλένα και να τρέξουμε με τη Μαριλένα!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet