Β. Ζορμπάς: Έκθετος για το Σιστοβάρη ο δήμαρχος
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Έκθετος για το Σιστοβάρη ο δήμαρχος

Ότι είχε, από τα μέσα Δεκεμβρίου 2015, τη γνωμοδότηση για το κτήμα Σιστοβάρη και δεν την κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγορεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, τ. δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς.

Την «αποκάλυψη» για τη γνωμοδότηση έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής Ανδρέας Γκιζιώτης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Β. Ζορμπά:

Έκθετος ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, για άλλη μια φορά, σε ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που απασχολούν την πόλη τα τελευταία 15 χρόνια. Είχε στο γραφείο του τη γνωμοδότηση για το κτήμα «Σιστοβάρη», που το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αναθέσει σε δικηγόρο, από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 και όχι μόνο το απέκρυπτε από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου (πλην ίσως ενός) αλλά και όταν ρωτήθηκε από επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης πριν λίγες μέρες, του είπε ψέματα ότι δεν την έχει παραλάβει ακόμη. Αν μάλιστα αληθεύει η αποκάλυψη του κ. Αντρέα Γκιζιώτη (την οποία δεν διέψευσε ο κ. δήμαρχος) στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Φεβρουαρίου, ότι ο πρώτος που έλαβε γνώση της παραλαβής της γνωμοδότησης ήταν ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, που έκλεισε την ίδια μέρα ραντεβού και συναντήθηκε με τον κ. δήμαρχο, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Έπρεπε, από τυχαίο γεγονός, να πληροφορηθεί ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Βασίλης Ζορμπάς ότι η γνωμοδότηση είχε κατατεθεί από διμήνου και να ζητήσει αντίγραφό της από τον κ. δήμαρχο, για να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για την ύπαρξή της. Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, υπεύθυνος δήμαρχος κατά τα άλλα, έσπευσε να δικαιολογηθεί (κατά τη συνηθισμένη τακτική του) επιρρίπτοντας την πλήρη ευθύνη σε υπάλληλο του Γραφείου του, στην οποία καταλογίζει ότι δήθεν δεν τον ενημέρωσε. Θα έπρεπε να ντρέπεται για την πολιτική του δειλία, ο «ανευθυνο-υπεύθυνος» κ. δήμαρχος.

Γιατί o κ. δήμαρχος κρατούσε μυστική επί δύο μήνες την ύπαρξη της γνωμοδότησης; Γιατί είπε ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Σε τι αποσκοπούσε με την καθυστέρηση ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί χρειαζόταν πίστωση χρόνου; Αληθεύει η αποκάλυψη του κ. Γκιζιώτη;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του κ. Γιάννη Σταθόπουλου.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. δήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet