Ν. Κατσούλας: Περί λαϊκισμού και τιμής ζώνης
Κοινωνία

Ν. Κατσούλας: Περί λαϊκισμού και τιμής ζώνης

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, Νίκος Κατσούλας απέστειλε το ακόλουθο κείμενο το οποίο αφορά στην πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με θέμα τη μείωση των τιμών ζώνης στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου.

Περί λαϊκισμού και τιμής ζώνης

Με χαρά διαβάσαμε στην σελίδα του δημάρχου στο διαδίκτυο ότι επισκέφτηκε τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα για την τιμή ζώνης των εργατικών κατοικιών!!!

Πριν δύο μήνες ο κ. Γιώργος Πατούλης κατακεραύνωνε ως «λαϊκιστές» όποιους είχαν ασχοληθεί με το θέμα αυτό. Αυτό έγινε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. «Λαϊκιστές» κατά τον κ. Πατούλη ήταν το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι πρώτοι έβαλαν το ζήτημα αυτό στον υπουργό Στουρνάρα.

«Λαϊκισμό» κάνει κατά τον κ. Πατούλη και ο τοπικός τύπος που έχει προβάλει το πρόβλημα και όλα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας (τηλεόραση, τύπος) που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Όλοι αυτοί οι λαϊκιστές κόλλησαν το μικρόβιο στον απερχόμενο δήμαρχο Πατούλη και μάλιστα σε βαριά μορφή, γιατί έχουμε και την ανάλογη φωτογραφία.

Καλή η προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου, το έχω ξαναγράψει «ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ», όμως ο λαϊκισμός του κατατάσσεται ως στιγμής τελευταίος στη λίστα αυτών που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Η προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και μη έχοντας τι άλλο να πει στους εγκαταλελειμμένους κατοίκους των εργατικών κατοικιών πρέπει να παραδεχτούμε ότι τον καθιστούν κορυφαίο «λαϊκιστή» βαριάς μορφής.

Αν και δεν είμαι γιατρός του συνιστώ πως πρέπει να το κοιτάξει!!!

Νίκος Κατσούλας
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet