Ψηφιακές μαστογραφίες με 5 ευρώ για άπορες γυναίκες του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Ψηφιακές μαστογραφίες με 5 ευρώ για άπορες γυναίκες του Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικής ιατρικής παρέχει σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες με κόστος 5 ευρώ.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 40 – 69 ετών, κατόχους βιβλιαρίου απορίας, ανασφάλιστων ή που έχουν ατομικό ετήσιο εισόδημα έως 6.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι αυτό το εισόδημα δεν προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια που να τους παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης. Το καθορισθέν αυτό εισόδημα, αυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία 67% και άνω.

Οι αιτούσες οφείλουν να επισυνάψουν στην αίτηση το εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου έτους καθώς και την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου τους (μόνο για βιβλιάρια απορίας).

Οι μαστογραφίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εξεταζόμενη θα πρέπει να έχει μαζί της την προηγούμενη μαστογραφία .

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ για την προμήθεια του CD και την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Δηλώσεις συμμετοχής στο δημαρχείο Πεντέλης (Καλαμβόκη 2α, Μελίσσια, 2ος όροφος), Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τις 8:00 έως τις 15:00, τηλ. 213 2050087.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet