Νίκη – “μισή παραμονή” για το Χαλάνδρι επί του Ιάσωνα Ιλίου
Αθλητισμός

Νίκη – “μισή παραμονή” για το Χαλάνδρι επί του Ιάσωνα Ιλίου

Η εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Ιάσωνα Ιλίου επιτρέπει στο Χαλάνδρι να ελπίζει βάσιμα ότι ίσως αποφύγει τις περιπέτειες παραμονής στην κατηγορία,καθώς ήδη βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, με 24 βαθμούς.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν σαφώς στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής κι επικράτησε δίκαια της αντιπάλου της. Ο Σκούμας, με ωραίο σουτ, άνοιξε το σκορ στο 28΄ για τους γηπεδούχους, για να τον ακολουθήσει στο 36΄ ο Τσίτσαρης, ο οποίος αξιοποίηση την πάσα του Μπιζά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 77΄ ο Αχιλλέας Κατσιούλης, ο οποίος παίρνοντας την μπαλιά από τον Πατσιαβούρα, πλάσαρε εύστοχα τον Μητρούση.

Χαλάνδρι: Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Ζούνα (77΄ Χατζηγρυπάρης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς (73΄ Α. Κατσιούλης), Τσίτσαρης, Πατσιαβούρας, Μπιζάς, Σκούμας (73΄ Καγιώργης).

Ιάσων Ιλίου: Μητρούσης, Παναγιωτίδης (46΄ Παπαμιχαήλ), Β. Βασιλάκος, Δήμος, Χαλιάσος (60΄ Α. Κωνσταντόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Ι. Κωνσταντόπουλος, Στρ. Αγγελόπουλος (46΄ Λουκάκης), Καραμίντζας, Καριαλτής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet