Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΓΑΣ Πεντέλης
Αθλητισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΓΑΣ Πεντέλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΓΑΣ Πεντέλης το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης χαιρέτησε την εκδήλωση και έδωσε συγχαρητήρια τόσο στις νεαρές αθλήτριες και τις οικογένειές τους για τη δύναμη ψυχής που απαιτεί ο Αθλητισμός και δει ο Πρωταθλητισμός όσο και στην πρόεδρο του Συλλόγου Άννα Σιαμάνη για την οργανωμένη δουλειά που κάνει. Δήλωσε δε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, πως ο Δήμος δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκτός από τις γυμναστικές επιδείξεις έγινε απονομή τιμητικών πλακετών στις αθλήτριες του Συλλόγου που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους αγώνες και προσφέρθηκαν αναμνηστικά στα αιρετά στελέχη της διοίκησης για την έμπρακτη στήριξή τους στον Αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Βασίλειος Μπούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κολιός και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet