Κ. Μαύρος: Την Κυριακή το κρισιμότερο παιχνίδι μας… μέχρι το επόμενο
Αθλητισμός

Κ. Μαύρος: Την Κυριακή το κρισιμότερο παιχνίδι μας… μέχρι το επόμενο

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη Κυριακή θέλει η Νίκη Αμαρουσίου, που μετά το σημαντικό διπλό επί του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, θα υποδεχτεί αύριο, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 17:00, στο κλειστό της Κοκκινιάς, μία από τις πλέον δυσκολοκατάβλητες ομάδες της Β΄ Εθνικής, τον πολύ δυνατό Κρόνο Αγίου Δημητρίου, του οποίου είχε επικρατήσει στον αγώνα του α΄ γύρου, με επική ανατροπή.

Πρόκειται για αναμέτρηση με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας και αν μη τι άλλο η αυριανή «μάχη» είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Αμαρουσίου. Παρ΄ όλα αυτά, οι παίκτες είναι έτοιμοι και συγκρατημένα αισιόδοξοι, όπως υπογράμμισε και ο σέντερ της Νίκης, Κώστας Μαύρος, στο nikiamarousiou.gr:

«Αποτελεί αναμφίβολα το κρισιμότερο ματς για εμάς, μέχρι το επόμενο φυσικά… Είναι κάτι σαν “τελικός” για τη Νίκη Αμαρουσίου και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Γι΄ αυτό και προσπαθήσαμε να αποβάλουμε το όποιο άγχος μπορεί να έχουμε, δουλέψαμε πολύ δυνατά καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και παρά τις δυσκολίες που συγκεντρώνει το αυριανό παιχνίδι, είμαστε πανέτοιμοι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Το θέλουμε πολύ, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, μετά και τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη και θεωρώ ότι με νίκη μας αύριο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, εν όψει της συνέχειας…».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet