Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

«Έφθασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό» τα Μίνι του Πανερυθραϊκού

0
244 Προβολές

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 το τμήμα Μίνι του Πανερυθραϊκού, με προπονητές τους Τάσο Καλλιανιώτη και Θάνο Νούση, επιβαλλόμενο με τελικό σκορ 55-45 της αντίστοιχης ομάδας του Περιστερίου.

Ωστόσο, η ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων στην 1η θέση του Ομίλου τους δεν ευνόησε τα Μίνι του Πανερυθραϊκού που, παρά τη διαφορά των 10 πόντων στο τελικό σκορ, έχασε την πρόκριση στο «Final 4» για μόλις 3 πόντους που χρειαζόταν επιπλέον.

O Σύλλογος δίνει πολλά συγχαρήτηρια στους παίκτες, που κατάφεραν να βρίσκονται στις 8 καλύτερες ομάδες ανάμεσα στις 80 που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα.

«Η προσπάθεια όλων των προπονητών, αλλά και του αρχιπροπονητή των ακαδημιών, Δημήτρη Χουχουλή, αποδίδει καρπούς. Μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο, στη σκληρή δουλειά και στους στόχους που έχουν τεθεί, σίγουρα θα ακολουθήσουν περισσότερες επιτυχίες, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στη διαμόρφωση πάνω από όλα δυντατών χαρακτήρων ώστε να ανταπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες της ζωής τους», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up