Επιτυχές το 1o Τουρνουά Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων
Αθλητισμός

Επιτυχές το 1o Τουρνουά Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Διασχολικό Τουρνουά Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πεντέλης, το οποίο διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης σε συνεργασία με τον ΣΦΑΜ Μελισσίων, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, επί των οδών Σάμου και Γεννηματά.

Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 το πρωί οι μικροί αθλητές αγόρια και κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αγωνίσθηκαν με περίσσιο σθένος και καταχειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους, τους γονείς και τους δασκάλους τους. Άξιοι συγχαρητηρίων οι καθηγητές φυσικής αγωγής που προετοίμαζαν τα παιδιά και τα στήριζαν σε κάθε τους βήμα.

Στον τελικό αγώνα των κοριτσιών αναδείχθηκαν νικήτριες οι μαθήτριες του Κρυστάλλειου δημοτικού σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης και στον τελικό των αγοριών κέρδισαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.

Μετά το Διασχολικό τουρνουά Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου ακολούθησε το τουρνουά Βόλεϊ, αγώνες που, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, με την άρτια διοργάνωσή τους και την μεγάλη συμμετοχή των μαθητών θα γίνουν θεσμός για την πόλη της Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet