«Πρασινίζουμε» το Πεντελικό γιορτάζοντας τα Κούλουμα
Αυτοδιοίκηση

«Πρασινίζουμε» το Πεντελικό γιορτάζοντας τα Κούλουμα

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος γιορτάζοντας τα Κούλουμα στο Πεντελικό όρος, σε συνδυασμό με την 3η Εθελοντική Αναδάσωση για το 2016, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή πέριξ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016, στις 10:00 π.μ.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, της Διεύθυνσης Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ.

«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό», αναφέρεται στην ανακοίνωση – πρόσκληση. Αφίσα αναδάσωσης Καθαράς Δευτέρας

Υποδεχόμαστε τη Σαρακοστή με παραδοσιακά Κούλουμα, με λαγάνα, ταραμοσαλάτα, φασολάδα και πολλά νηστίσιμα, αναψυκτικά για μικρούς, κρασί και τσίπουρο για μεγάλους, μουσική, τραγούδι και χορό.

Θα υπάρχουν χαρταετοί και παιχνίδια για τους μικρούς φίλους του Πεντελικού.

Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου: 213 2038291-2, 210 6131461, 213 2050002-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet