Εντός έδρας ήττα για τη Λυκόβρυση από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων
Αθλητισμός

Εντός έδρας ήττα για τη Λυκόβρυση από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων εκτόπισε τη Λυκόβρυση από την τρίτη θέση του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί της ομάδας των Βορείων Προαστίων με σκορ 2-1 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Ρόκο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄, ενώ ήταν ο ίδιο παίκτης που οκτώ λεπτά αργότερα, με ωραία ατομική ενέργεια, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν ουσιαστικά μόλις στο 72΄ όταν ο Θάνου έβγαλε πάσα στην πλάτη της άμυνας της Ελπίδας και ο Κάντριου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Είχε προηγηθεί για τη Λυκόβρυση δοκάρι στο 68΄ με τον Δρακόπουλο.

Οι “Λυκοβρυσιώτες” ακολουθούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς.

Λυκόβρυση: Κέμπας, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Θάνος (34΄ Μηνασιάν), Αγγελής, Βαζλαματζής (46΄ Καπλάνης), Σταματέλος, Μήτογλου (75΄ Δαφνάς), Δρακόπουλος, Δ. Ραυτόπουλος, Κάντριου.

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων: Παπαδιώτης, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Πανταζής, Πετανάι (72΄ Χαντζάρας), Μπίντζος, Λάμπος, Ντίμο, Ρόκο (86΄ Φλωράκης), Κουτσουρούπας (90΄ Καλαμποκανάς), Στάθης.

Τα υπόποιπα αποτελέσματα των ομάδων του Συλλόγου (συνεχής ενημέρωση…)

  • Νέοι με Χολαργό – Ήττα 3-0
  • Παίδες με Άτταλο – Νίκη 2-0 (τα γκολ ΠαπαχρήστοςΝικολόπουλος)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet