«Απογειώθηκε» το κέφι στο ετήσιο γλέντι του Συλλόγου Κρητών «Η Αρετούσα»
Κοινωνία

«Απογειώθηκε» το κέφι στο ετήσιο γλέντι του Συλλόγου Κρητών «Η Αρετούσα»

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο κρητικό γλέντι του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στο εστιατόριο «Τέλης» στην παλιά Πεντέλη.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και με εμφανή τη διάθεση του κόσμου στα ύψη, το γλέντι κυριολεκτικά απογειώθηκε. Το συγκρότημα του Παναγιώτη-Τάκη Παπαδάκη και του Μανούσου Καφατάρη υπό τους ήχους του λαούτου και λύρας μας μετέφεραν στην Κρήτη.

Η έναρξη του ετήσιου χορού σηματοδοτήθηκε από τη μαντινάδα της αντιπρόεδρου Στυλιανής Δρακάκη, καθώς επίσης και από χαιρετισμό από πλευράς της. Το «παρών» με τη σειρά τους έδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζεύς» Κώστας Σήφακης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Βριλησσίων Βασίλειος Κουρομιχέλακης μαζί με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εμμανουήλ Πανακάκη και τη γραμματέα του Συλλόγου Μαρία Πανακάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανωγειανών Αθήνας «Το Ιδαίον Άντρον» Ζαχαριάς Σαλούστρος-Λαγός καθώς και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης που τίμησαν τον Σύλλογο με την παρουσία τους.

Ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Δημήτρης Τζαγκαράκης με τους μαθητές και χορευτές του Συλλόγου παρουσίασαν πεντοζάλη, συρτό χανιώτη, καστρινό πηδηχτό, ανωγειανό πηδηχτό, ενώ το γυναικείο τμήμα παρουσίασε λαζώτη. Βεβαίως δεν έλειψε και το παιδικό τμήμα του Συλλόγου που έκλεψε τις εντυπώσεις χορεύοντας συρτό. Το κλείσιμό της χορευτικής παράστασης έγινε από σύσσωμη την ομάδα χορεύοντας σούστα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλειος Λαζαρίδης, υπεύθυνος της χορευτικής ομάδας και Ρήγας Αθανασιάδης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων φρόντισαν για την ομαλότητα της βραδιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet