Αποκριάτικη βραδιά από τον Σύλλογο Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος»
Πολιτισμός

Αποκριάτικη βραδιά από τον Σύλλογο Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος»

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο κέντρο «Άγγελος».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Καρβουνάκη και συνεχίστηκε με χαιρετισμό από τον συμπατριώτη και μέλος του Συλλόγου, αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

Κέφι και χορός στην αποκριάτικη βραδιά του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος»
Κέφι και χορός στην αποκριάτικη βραδιά του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος»

Το γλέντι άνοιξε με το τραγούδι του Ερωτόκριτου και στη συνέχεια ο κόσμος απόλαυσε το χορευτικό του Συλλόγου με τον δάσκαλο Π. Φραγκάκη σε κρητικούς λεβέντικους χορούς. Το μουσικό συγκρότημα του μοναδικού Γ. Κακουδάκη κράτησε συντροφιά στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής με κρητικά και παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.

Σε αυτή την ιδιαίτερη αποκριάτικη βραδιά παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου και τις πολιτιστικές του δραστηριότητες. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν πολλοί φορείς της τοπικής κοινωνίας, όπως δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, το κέφι και η νεανικότητα του συνόλου των παρευρισκομένων.

Τέλος, ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, τις δίπλες, τη μπουγάτσα, τα γλυκά και το ζυμωτό ψωμί και γενικά όλους που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet