Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Συλλόγου Κατοίκων Πολυδρόσου
Κοινωνία

Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Συλλόγου Κατοίκων Πολυδρόσου

Ο Σύλλογος Κατοίκων Πολυδρόσου για την Ποιότητα Ζωής και τον Πολιτισμό προσκαλεί στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση, σύμφωνα με τα άρθρο 10  και 11 του Καταστατικού του, που θα γίνει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, Ψαρού και Βαλτετσίου, την Πέμπτη 10/3/2016   και ώρα 20:00,  με τα ακόλουθα θέματα:

  • Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Απολογισμός της  διαχειριστικής περιόδου μέχρι 31/12/2015 και προγραμματισμός δράσης της επομένης.
  • Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής.
  • Συζήτηση και έγκριση των ανωτέρω και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Δ.Σ. και της ελεγκτικής Επιτροπής.
  • Εκλογή νέων μελών Δ.Σ.

Επειδή κατά κανόνα δεν επιτυγχάνεται απαρτία την  πρώτη φορά, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, μετά  10 ημέρες, την Κυριακή 20/3/2016  και ώρα 10π.μ. έως και 2μ.μ. στο 13ο Δημοτικό σχολείο, Ψαρού και Βαλτετσίου.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων  μπορεί να γίνει μέχρι το απόγευμα της 9ης Μαρτίου, στον πρόεδρο Καπρινιώτη Βασίλη ( τηλ 6977 220489 – mail: [email protected].

Η εγγραφή μελών μπορεί να γίνεται και ανήμερα της Γ.Σ.. Η ετήσια συνδρομή είναι 5 ευρώ και δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων, καθώς και συμμετοχής στη ψηφοφορία, έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα  μέλη.

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραστούν μαζικά σ’ αυτή την κορυφαία εκδήλωση, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων, μέσω της ανταλλαγής απόψεων, ο προγραμματισμός της δράσης του για την επόμενη χρονιά, καθώς και η εκλογή των νέων μελών του Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet