Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ευχαριστεί τον Σύλλογο Γυναικών για προσφορά τροφίμων
Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ευχαριστεί τον Σύλλογο Γυναικών για προσφορά τροφίμων

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η αντιδήμαρχος Άννα Ασπραδάκη ευχαριστούν τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης για την πρωτοβουλία του να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης και να ενισχύσει την προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Με την υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών, συλλόγων, καθώς και επιχειρήσεων έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να υποστηρίζουμε σε μηνιαία βάση 200 οικογένειες που δοκιμάζονται όλο αυτό το διάστημα.

Προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης - Πεύκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου»Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και αποδεικνύουν ότι όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

»Ο Σύλλογος Γυναικών έχει αποδείξει περίτρανα την ευαισθητοποίηση του σχετικά με θέματα που αφορούν τους οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε την πρόεδρο Βίκυ Μάλαμα, αλλά και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο Λένα Μάλλα, Σοφία Γουναροπούλου, Νότα Σοκορέλη, Χριστίνα Χαριτάκη, Γεωργία Χαλαζονίτου και Δήμητρα Γιαννουλοπούλου και προσδοκούμε τέτοιου είδους συνεργασίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet