θα μπορούσε και καλύτερα η Κηφισιά…
Αθλητισμός

θα μπορούσε και καλύτερα η Κηφισιά…

Η Κηφισιά, αν και “καιγόταν” για το τρίποντο που θα την απομάκρυνε από την επικίνδυνη για υποβιβασμό ζώνη, τελικώς δεν τα κατάφερε και παραχώρησε ισοπαλία στον Ηλυσιακό, με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος, με 32 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άνοιξαν το σκορ στο 17΄ με τον Ζαφειρίδη, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ήταν και πάλι οι γηπεδούχοι που παραλίγο να πανηγυρίσουν ένα δεύτερο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Μιχαλόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Σηφάκη. Και κάπου εκεί, οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι και, με τον Τζώρτζη στο 57΄ και τον Ιωάννου στο 71΄, έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, βάζοντας μπροστά τον Ηλυσιακό.

Τελικώς, παρά το σοκ, οι “Κηφισιώτες” αντέδρασαν και κατάφεραν στο 77΄, με τον Μιχαλόπουλο, να ισοφαρίσουν, εξασφαλίζοντας έστω και τον έναν βαθμό.

Παρά το αποτέλεσμα, ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Γιαννακόπουλος, δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

“Ήταν ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με ένταση, πάθος και ποιότητα. Για άλλη μια φορά ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν καταφέραμε να το διαχειριστούμε σωστά και βρεθήκαμε, εκεί που προηγούμασταν στο σκορ, να χάνουμε από δύο δικά μας λάθη. Παρ΄ όλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να επανέλθουν στο ματς, ισοφαρίζοντας και ασκώντας πίεση στον αντίπαλο. Νομίζω ότι αν μία ομάδα δικαιούταν το τρίποντο, αυτοί ήμασταν εμείς. Σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Αστέρα Βάρης,  κάναμε ένα μικρό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία”.

Ερωτηθείς για το άγχος που υπάρχει για το αποτέλεσμα, πρόσθεσε: “Σίγουρα υπάρχει άγχος και πίεση, όμως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, να το διαχειριζόμαστε και  να το μετατρέπουμε σε θετική ενέργεια. Οφείλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν σύνολο”.

Διαιτητές: Αγρανιώτης, Σταματάκος (Λακωνίας)-Νίκα (Αρκαδίας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Γκεμίσης (36′ λ. τρ. Παναγιωτόπουλος), Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (73′ Χίος), Παπάζογλου (69′ Ντούλιας), Γκέζος, Χαϊκάλης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Φούντας (91′ Τσινιάς), Συριόπουλος, Μπίρης, Παπαδημητρίου, Φλέγκας, Σίσκος, Ιωάννου (86′ Στρίγγας), Θανόπουλος, Τζώρτζης (69′ Κατσιγιάννης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet