Πασχαλινή συναυλία από τους νέους
Πολιτισμός

Πασχαλινή συναυλία από τους νέους

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα (ΠΝΣΟ), υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου διοργανώνουν Πασχαλινή εορταστική συναυλία, με τίτλο «Ανάσταση Κυρίου – Αναγέννηση Ζωής». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 στις 19:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας, επί της Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στη HELEXPO MAROUSSI και η είσοδος θα είναι ελέυθερη.

Στη μουσική εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό:

  • Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνός.
  • Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

 Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευρύ και απαιτητικό μουσικό πρόγραμμα, από την επί 21 έτη πολυσύνθετη και πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο της κλασσικής μουσικής Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, με έργα αφιερωμένα στους George Frideric Handel, Γιώργο Χατζηνάσιο, Π. Λουκά, Μάνο Χατζιδάκη, Edvard Greig, Pyotr Ilyich Tchaikovsky (5η συμφωνία), Dmitri Shostakovich, Georges Bizet, κ.ά.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας έχει η καταξιωμένη σολίστ βιολιού, καθηγήτρια και μαέστρος Νίνα Πατρικίδου.

Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης:

  • Στο τραγούδι, η σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αγγελική Μαρινάκη.
  • Στην απαγγελία ποιημάτων ο ηθοποιός Μάνος Χατζηγεωργίου.
  • Στην προσαρμογή του μουσικού υλικού ο Γιώργος Κοντός.
  • Στην προβολή εικόνας ο μουσικός Βασίλης Κολοκυθάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν για τη μεταφορά τους τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, τα οποία θα αναχωρήσουν από τον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου στις 23 Απριλίου 2014 στις 18:45 και 19:15 και θα επιστρέψουν τους επισκέπτες της εκδήλωσης από το αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας στον σταθμό μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet