Λ. Μαγιάκης: Να ενημερωθεί η κοινωνία για τη ΜΠΕ για το Golden Hall
Ποιότητα Ζωής

Λ. Μαγιάκης: Να ενημερωθεί η κοινωνία για τη ΜΠΕ για το Golden Hall

Επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας (Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι), Λευτέρης Μαγιάκης, με την οποία τον καλεί να στείλει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την επέκταση του εμπορικού κέντρου Golden Hall (Γιώργος Πατούλης: Όλοι χρωστούν στο Μαρούσι) στους τοπικούς συλλόγους και φορείς της πόλης, προκειμένου να διατυπώσουν τις απόψεις του και εν συνεχεία αυτές να συζητηθούν σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Λ. Μαγιάκης αναφέρει τα εξής:

Σας κοινοποιούμε την επιστολή της παράταξής μας, Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Αμαρουσίου, για την περιβαλλοντική μελέτη σχετικά με την επέκταση του Golden Hall.

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της αποστολής εκ μέρους σας της ΜΠΕ για την επέκταση του GOLDEN HALL θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω:

Η σχεδιαζόμενη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας LAMDA Δομή Α.Ε. κατά 22.000τ.μ. στο ανωτέρω ακίνητο θα επιφέρει σημαντικές περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις στη λειτουργία της πόλης μας.

Επιβάλλεται συνεπώς, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, πλην του Δημοτικού Συμβουλίου, να εκφράσουν τη γνώμη τους και οι συλλογικοί φορείς της πόλης.

Θα σας πρότεινα λοιπόν, εκ μέρους της παράταξής μας, να τους αποστείλετε την ανωτέρω μελέτη και να τους καλέσετε να διατυπώσουν τις απόψεις τους σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος, προκειμένου το Σώμα να τις λάβει σοβαρά υπόψη πριν από τη διατύπωση της τελικής του γνώμης.

Λ. Μαγιάκης
Δημ. Σύμβουλος Αμαρουσίου
Επικεφαλής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet