Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Συλλήψεις για παράνομη κατάληψη θέσεων στάθμευσης στο Χαλάνδρι

0
968 Προβολές

Σε συλλήψεις για παράνομη κατάληψη θέσεων στάθμευσης στο Χαλάνδρι προέβη η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, βραδινές ώρες της του Σαββάτου 2 και της Κυριακής 3 Απριλίου 2016, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στο Νέο Ψυχικό, στο Χαλάνδρι, στη Νέα Σμύρνη και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δεκατεσσάρων (14) συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι εννέα (9) εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι πέντε (5) ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up