Εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση κουνουπιών στον Δήμο Κηφισιάς»
Ποιότητα Ζωής

Εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση κουνουπιών στον Δήμο Κηφισιάς»

Εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση κουνουπιών στον Δήμο Κηφισιάς» διοργανώνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Β. Γκατσόπουλος» στον Δήμο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

ΠρόσκλησηΟμιλητές θα είναι έγκριτοι επιστήμονες εντομολόγοι του Ινστιτούτου οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα που άπτονται με τη διαχείριση των κουνουπιών. Σκοπός της εκδήλωσης η διάχυση χρηστικών πληροφοριών σχετικών με την καταπολέμηση των κοινών και των ανωφελών (anopheles) κουνουπιών ώστε να επιτευχθεί τόσο η περιστολή της όχλησης όσο και η προφύλαξη του τοπικού πληθυσμού από τον κίνδυνο εκδήλωσης ασθενειών.

Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Πολιτικής Προστασίας Δημήτριος Λιανός.

ΠρόγραμμαΟι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, αλλά και για την αντιμετώπιση των κουνουπιών γενικότερα μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 213 2140211 (κ. Δημητρακόπουλος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet