Οι Παίδες του Απόλλωνα νίκησαν και τον Άρη Χολαργού και πάνε πλέι οφ
Αθλητισμός

Οι Παίδες του Απόλλωνα νίκησαν και τον Άρη Χολαργού και πάνε πλέι οφ

Κάνοντας την 20ή νίκη της σε 22 αγώνες (και δύο ισοπαλίες), η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα Χαλανδρίου έκλεισε και τη β΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ και ετοιμάζεται, πλέον, για τη διαδικασία των νοκ-άουτ.

Με διαφορετική σύνθεση και αποστολή εκ νέου, η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη δεν είχε πρόβλημα ούτε με τον Άρη Χολαργού, παρότι έπαιξε έχοντας τον δεξιό μπακ Δερμιτζάκη κάτω από τα δοκάρια (έκανε και τρεις καλές επεμβάσεις!), όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, απ΄ όπου και η περιγραφή που ακολουθεί.

Ακριβώς ίδια τα δύο πρώτα γκολ (20΄, 25΄), διείσδυση Χατζή και τελική πάσα στον Παπαδάκη, ο οποίος την πρώτη φορά πλάσαρε εύστοχα και τη δεύτερη πέρασε και τον τερματοφύλακα. Στο 45΄ ο Παγώνης το 3-0 με μακρινό σουτ, με τον Μέρμηγκα με πλασέ από το πέναλτι, ύστερα από ωραία συνεργασία, να κλείνει τον… χορό των τερμάτων.

Η ομάδα του Απόλλωνα θα υποδεχθεί το Χαϊδάρι την Κυριακή (10/4) για τη φάση των «16». Μία παραδοσιακή δύναμη στα τμήματα υποδομής, που πάντως σε επίπεδο Νέων οι παίκτες του Απόλλωνα την έχουν αποκλείσει δύο φορές τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δερμιτζάκης, Παπαγεωργίου (Σκόντζος), Κανέλλος, Μαζέτας, Φλουρέντζου, Παγώνης, Πάνου, Χατζής, Παπαδάκης (Μέρμηγκας), Πανδής (Ζαχάκος), Οικονόμου (Τσορμπατζόγλου).

Η αποτίμηση πριν τα τελικά

Κάνοντας ανασκόπηση της σεζόν έως τώρα, θα δούμε ότι ο Απόλλων έχει ρεκόρ 20-2-0, με τέρματα 91-7! Έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς απ΄ όλους τους πρώτους των άλλων ομίλων και όλα αυτά τα κατάφερε με ένα απίστευτο σε μέγεθος ρόστερ 27 παικτών, που είχαν όλοι πραγματικά μεγάλη συμμετοχή, αφού τις περισσότερες φορές οι αλλαγές γίνονταν στο ημίχρονο των αγώνων. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου είναι η περσινή πρωταθλήτρια και παραμένει αήττητη για 13 μήνες.

Το ρόστερ: Πατεράκης, Ανδρινόπουλος, Αντωνόπουλος, Βουγιουκλάκης, Δερμιτζάκης, Κανέλλος, Μαζέτας, Χαρλάφτης, Σκόντζος, Παγώνης, Παπαγεωργίου, Ταγκαλίδης, Φλουρέντζου, Ζαχάκος, Κιτσόπουλος, Κουσούνης, Μέρμηγκας, Πανδής, Σπανός, Τσορμπατζόγλου, Χατζής, Ζιγγιρίδης, Οικονόμου, Πάνου, Παπαδάκης, Πίκουλας, Ράππος.

Η δήλωση του Αντώνη Ταβερνάρη

Μιλώντας στο apollonhalandriou.gr, ο Αντώνης Ταβερνάρης, προπονητής της ομάδας Παίδων και εκ των υπευθύνων των ακαδημιών του Απόλλωνα, σημείωσε τα εξής:

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και προσωπικά να πω ότι όλοι έχουν βοηθήσει, αλλά δυστυχώς στην αποστολή της Κυριακής μπορώ να καλέσω μόνο 18, κάτι που είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Οφείλω δε να επισημάνω ότι τα πλέι οφ δεν είναι πρωτάθλημα, ανεβαίνει πολύ ο παράγοντας τύχη, γιατί είναι ένα μόνο παιχνίδι και μάλιστα χωρίς παράταση. Ηρεμία και πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet