100 μαθητές αγωνίστηκαν στο μπάσκετ στα προκριματικά των «Δροσινείων»
Αθλητισμός

100 μαθητές αγωνίστηκαν στο μπάσκετ στα προκριματικά των «Δροσινείων»

Η προκριματική φάση των «Δροσινείων», του διασχολικού δηλαδή πρωταθλήματος μεταξύ των δημοτικών σχολείων του Δήμου Κηφισιάς, στο άθλημα του μπάσκετ 3×3 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στο Ζηρίνειο στάδιο. Τα «Δροσίνεια» αποτελούν πλέον θεσμό για τον Δήμο Κηφισιάς αφού διοργανώνονται για 17η συνεχόμενη χρονιά από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη αφού περίπου 100 μικροί μαθητές αγωνίστηκαν στο άθλημα του μπάσκετ 3×3 και κατάφεραν να κερδίσουν απλόχερα το χειροκρότημα του κόσμου.

Την όμορφη αυτή γιορτή του αθλητισμού τίμησε με τη παρουσία του ο αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παιδιών.

Στην τελική φάση στο άθλημα του μπάσκετ 3×3 αγοριών προκρίθηκαν οι ομάδες από το 7ο, 4ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς και στο μπάσκετ 3×3 κοριτσιών οι ομάδες από το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας και 1ο, 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Το επόμενο ραντεβού των «Δροσινείων» θα είναι στις 15 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Πολιτείας με το άθλημα του χάντμπολ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet