Ο Άρης δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην Κηφισιά…
Αθλητισμός

Ο Άρης δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην Κηφισιά…

«Η είσοδος στα πλέι οφ μας γέμισε ικανοποίηση για τις προσπάθειες που έγιναν όλη τη χρονιά», επεσήμανε ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, εστιάζοντας στην επιθυμία της ομάδας να δείξει τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού της στην αυριανή (16/4) αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά ο κόουτς δήλωσε:

«Η είσοδος στα πλέι οφ μας γέμισε ικανοποίηση για τις προσπάθειες που έγιναν όλη τη χρονιά και ο αντίπαλός μας, ο Άρης, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας για δύο λόγους. Πρώτον, θα αντιμετωπίσουμε την κατά τεκμήριο καλύτερη και πιο ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος, με πολύ καθαρή φιλοσοφία και πίστη στο αρχικό της πλάνο και δεύτερον θα παίξουμε σε ένα από τα πιο μπασκετικά γήπεδα της Ευρώπης, όπου σίγουρα σε αγώνες πλέι οφ οι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Ο στόχος είναι να φανούμε αντάξιοι ενός αγώνα πλέι οφ ελληνικού πρωταθλήματος και να βγάλουμε τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μας που δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια της κανονικής περιόδου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet