Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει τις Αμαζόνες
Αθλητισμός

Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει τις Αμαζόνες

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν την ομάδα βόλεϊ «Αμαζόνες» Νέας Ερυθραίας η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στη Β΄ Εθνική Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.

Συγκεκριμένα, στο συγχαρητήριο μήνυμα σημειώνεται:

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές, τη διοίκηση, που κατάφερε αυτό τον άθλο υπό αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τους φιλάθλους για την πορεία της ομάδας.

Οι Αμαζόνες μετά από συναρπαστικό αγώνα με τον Α.Σ. Παπάγου επικράτησαν με 3-2 και αναδείχτηκαν αξίες πρωταθλήτριες ενώ παράλληλα πανηγύρισαν και την άνοδό τους στην Α2 γυναικών. Το κατόρθωμά της ομάδα παίρνει μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτούμε τη συγκινητική ανατροπή του 0-2 (αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας) σε 3-2 στη σειρά των τελικών.

Ο Δήμος θα συμπαρασταθεί θερμά στις προσπάθειες της Διοίκησης της ομάδας που πανηγύρισε η Νέα Ερυθραία και ολόκληρος ο Δήμος.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει πλέον τρεις ομάδες που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών: Αμαζόνες, Ηρακλή και ΖΑΟΝ.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι ο Δήμος Κηφισιάς είναι ο Δήμος με τις περισσότερες αθλητικές επιτυχίες πανελληνίως κάτι το οποίο μας κάνει υπερήφανους αλλά παράλληλα και υπεύθυνους για το μέγεθος της υποχρέωσης μας απέναντι στον μαζικό και σωματειακό αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet