92 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία του Δήμου
Κοινωνία

92 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία του Δήμου

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη προσέλευση πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, η εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων και των δημοτών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Πολλοί εθελοντές αιμοδότες έδωσαν το «παρών» με σκοπό να βοηθήσουν πολίτες που έχουν ανάγκη. Παρουσιάστηκαν 17 νέοι αιμοδότες ενώ το σύνολο των μονάδων αίματος που δόθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» ανέρχονται στις 92 μονάδες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος παρευρέθη στην αιμοδοσία, ευχαριστεί σε σχετική ανακοίνωση όλους τους εθελοντές αιμοδότες, το ΚΟΙΠΑΠ που διοργάνωσε την αιμοδοσία και όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν για την επιτυχή διεξαγωγή της.

Η προσπάθεια του ΚΟΙΠΑΠ εντάσσεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, στη δράση για δημιουργία τράπεζας αίματος για τους εθελοντές δημότες και τις οικογένειές τους ώστε όλοι να έχουν την περίθαλψη που τους αξίζει. Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους να συμμετάσχουν σε ανάλογες δράσεις και να ενημερώνονται τακτικά από την ιστοσελίδα του Δήμου για την επόμενη αιμοδοσία.

Παράλληλα, το ΚΟΙΠΑΠ ευχαριστεί όλους τους πολίτες αιμοδότες, αλλά και όλους τους συνεργάτες του που βοήθησαν στην άψογη διοργάνωση της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet