«Δομικός ανασχηματισμός» στις αντιδημαρχίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Πολιτική

«Δομικός ανασχηματισμός» στις αντιδημαρχίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Σε έναν «δομικό ανασχηματισμό», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, προχώρησε ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Έτσι, είκοσι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στο σύνολο των αντιδημαρχιών της πόλης. Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «η απόφαση αυτή αποτελεί αφ΄ ενός την υλοποίηση μίας ακόμη προεκλογικής δέσμευσης του επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, προκειμένου να δοθεί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους η ευκαιρία να “αναμετρηθούν” με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και τις ανάγκες των Ηρακλειωτών κι αφ΄ ετέρου, συνιστά απόδειξη της βούλησης του δημάρχου να συνδυάσει την εμπειρία με την ανανέωση, απαραίτητοι άξονες και οι δύο για τη δημιουργία ενός ρεαλιστικού και ταυτόχρονα καινοτόμου έργου».

Οι αλλαγές των αντιδημαρχιών έγιναν σε πνεύμα πλήρους συναίνεσης και ομαδικότητας, όπως αναφέρει η δημοτική Αρχή, ο δε δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη για τη μέχρι σήμερα συμβολή τους, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το πρώτο κρίσιμο διάστημα ήταν απαραίτητο να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος στους αντιδημάρχους να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη και σε πολλά επίπεδα χαοτική κατάσταση που παραλάβαμε. Σε αυτή τη δεύτερη περίοδο δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πισωγυρίσματα, ούτε για περιόδους προσαρμογής. Έχουμε θέσει ήδη τις προτεραιότητές μας, έχουμε ήδη παράξει έργο και οι πολίτες περιμένουν όχι απλώς να το συνεχίσουμε, αλλά να το αυξήσουμε σημαντικά. Περιμένω, λοιπόν, από τους νέους αντιδημάρχους ενέργεια, ιδέες, αποτελεσματικότητα, καλή συνεργασία με τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες μας. Και από τους απερχόμενους να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νέους, να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες. Γιατί στη μάχη για το Ηράκλειο που αξίζουμε δεν περισσεύει κανείς». 

Οι νέοι αντιδήμαρχοιπου ορίστηκαν είναι οι εξής:

  • Γιάννης Φίλανδρος: Οικονομικών
  • Δημήτρης Δημητρόπουλος: Τεχνικών Υπηρεσιών
  • Νίκος Σπυρόπουλος: Καθαριότητας και Περιβάλλοντος
  • Μαρία Παντερή – Ηλιάδη: Κοινωνικής Πολιτικής
  • Μανώλης Κουτσογιαννάκης: Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και αλλαγές σε άλλες θέσεις του διευρυμένου δημοτικού σχήματος, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet