Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

0
915 Προβολές

Σημαντικό βήμα για μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη, και ποιοτικό άλμα στη διαχείριση των απορριμμάτων, συνιστούν οι υπόγειοι κάδοι που τοποθετήθηκαν πιλοτικά, σε τρία σημεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και συγκεκριμένα στις οδούς Κεραμεικού, Φανερωμένης και 25ης Μαρτίου.

Τοποθετήθηκαν συνολικά έξι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων, τα οφέλη των οποίων είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, τα ακόλουθα:

  • H υγιεινή προσωρινή αποθήκευση σε σημεία της πόλης που παρουσιάζουν μεγάλη παραγωγή απορριμμάτων, όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικό κέντρο, κ.ά.
  • Η αποδέσμευση κοινοχρήστων χώρων από συστάδες τροχήλατων κάδων.
  • Η αισθητική και αρχιτεκτονική αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων, καθώς κάθε υπόγειος κάδος αντικαθιστά τρεις κοινούς τροχήλατους κάδους.

Με την υπογειοποίηση της αποθήκευσης των απορριμμάτων, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού επιδιώκει την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης, την παροχή καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών καθαριότητας.

Επόμενος στόχος της δημοτικής Αρχής Παπάγου – Χολαργού, είναι η τοποθέτηση και άλλων υπόγειων κάδων, σε σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη παραγωγή απορριμμάτων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up